tisdag 11 maj 2010

Nypotatis till helgen....?




We're back!

I morgon bär det söderut igen, två helger har vi hunnit med i "vår". Första helgen gick mestadels till uppackning och städning. Den andra helgen ägnades åt plantering av diverse örter, potatis, azaleor samt lite andra grödor. Det är nu med stor förväntan vi besöker vår plantering, finns det liv i våra lådor tros?

Denna helg skall vikas åt vårt bibliotek (bilden ovan), vi har slitit ner tapeter, tak, slagit ut en dörr, dragit ut ett otal spikar samt gjort väggen ut mot köksutgången riktigt ren, tanken är att det skall bli en fondvägg där. Ytterväggarna har vi tänkt att isolera och och täcka med gipsskivor, därefter målning eller tapetsering. Taket skall slipas (efter ytterligare spikutdragning) samt målas. Till Kennet Lyses fasa måste vi dessutom slita bort hans elledningar. Vi tänkte lägga dem ovanpå gipsskivorna, vi tänker att det blir lite ohänset med elkontakter som man inte kommer åt, känns lite fel..

Dessutom skall vi få besök av minst två bröder, en konsult och en vinprovare.
Nu hoppas vi bara på ett väder som åtminstone är vårlikt, lite gott vin och kanske en liten maltgoding. Är det för tidigt att hoppas på nypotatis tror ni, två veckor efter sättning?

Nåväl, vi syns i Småland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar