måndag 3 augusti 2009

Fiat Aqua, fiat lux......





En lite trött bloggare ikväll, för närvarande är köket bebott av undertecknad, Adam, Anton och högt välborna pigan ElseMarie. Anton skruvar stolar, Adam chillar och ElseMarie klär stolarna till salongen.

Idag har vi varit i Vetlanda och köpt huset vi nu bebott i 3 veckor, dessutom inhandlades diverse nyttosaker. Fönstren i ladugården är nu målade, dekorationen ovanför ladugårdsdörren är målad, brevlådan är färdigstylad och på plats.

Till yttermera visso åsåg vi dagens ljus (Kennet Lyse), han var här och planerade elinstallationer. Tvärtom vad jag trodde så skulle röris komma före Mr Lyse, det blir ett nytt samtal till Landsbro Rör i morgon.
Ryktet gör dessutom gällande att vi någon gång mellan 02:00 och 07:00 skall erhålla DN i vår nystylade brevlåda i morgon, det är vad jag kallar service!

Parallellt med allt detta pågår aktivitet gällande en viss 50-årsfest, som går av stapeln den 15 augusti. Scenariot för festen är höljt i dunkel för såväl gäster som anordnare, tack vare många påminnelser från en viss piga kanske drängen får till det.

Fick mig just till livs att vi dessutom varit på 50-årsfest i Björneström, Elsemaries barndomshem. Det var en trevlig fest med en helt unik Jonny Cash-tolkning,

Jag bifogar lite andra bilder som Mattias och Monika tog

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar