onsdag 26 augusti 2009

ordnat kaos....



Nu är det rörigt i köket må ni tro, vi har just rivit ner taklist och elkablar. Detta i enligthet med Kennet "Blixten" Lyses instruktioner, dessutom har hål borrats till övervåningen där kablar nu skall dras.
Idag har vi varit i förorten "Vetlanda" och begärt in offert på en braskamin till vårt bibliotek, nu skall vi bara begära in offert från några ytterligare leverantörer sedan kör vi. Dessutom har vi köpt murbruk till järnspisen i köket.
Igår var sotarna här, de godkände köksspisen vad gäller eldning.

Svart färg till dörrar på uthuset och ladugården har införskaffats, första dörren till uthuset är dessutom provmålad. Det skall bli mycket intressant att se resultatet i dagsljus imorgon.
Imorgon skall jag upp till Äsprillas snickerifabrik och beställa foder till dörrar. Där skall jag dessutom kapa arbetsbänken i köket, beställa läkt och förhoppningsvis bli av med kräftmöblemanget.
Semesterns ända närmar sig tyvärr nu med stormsteg, vi har bara denna vecka kvar!
PS.
Världshistoriens sämsta tipsrunda kommer att få sin upplösning i nästa blog, vi kommer då att redovisa resultat, rätta svar och en förklaring till utslagsfrågan som ingen var i närheten av att svara rätt på (Tack vare min käre sons kluriga logistik). Bild på vinnare, priser etc kommer att publiceras.

Till yttermera visso kommer vi även att publicera texten till Saras och Klas bejublade framträdande härom lördagen. Där har ni lite att se fram emot...... DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar